De weg naar je rijbewijs volg je bij Rijschool Veenendaal

Slaag snel voor je praktijkexamen en ga zelfverzekerd de weg op met de rijlessen van rijschool Veenendaal van Wesseldijk! Ben je eindelijk oud genoeg om te mogen beginnen met het halen van je rijbewijs? En kom je uit de omgeving van Veenendaal? Dan biedt verkeersschool Wesseldijk’s rijschool Veenendaal jouw extra voordelige pakketten, waarmee je dat felbegeerde pasje in een mum van tijd kunt halen! We helpen je van A tot Z, zodat je bijna altijd in één keer slaagt voor het examen. En lukt het niet de eerste keer? Dan krijg je je herexamen gewoon van ons. Profiteer nu van de aanbiedingen en schrijf je direct in!

Hoe gaat het in zijn werk?

De lespakketten bevatten alles wat je nodig hebt om zo goed mogelijk voorbereid het examen in te gaan. Je krijgt een instructieboek, theoretische trainingen, oefening in bijzondere manoeuvres en je leert natuurlijk heel goed autorijden van de beste instructeurs. Na een eerste proefles kun je je laten adviseren over een geschikt pakket en kun je vrijwel meteen aan de slag. We halen je thuis op en gaan direct op weg naar je rijbewijs!

Rijschool VeenendaalZo helpen we je op weg

Wesseldijk’s rijschool Veenendaal zorgt voor rijlessen bij jou in de buurt. Je leert dus rijden op bekend terrein, waardoor je alvast met vertrouwen de auto in kunt stappen. Onze ervaren instructeurs begeleiden je met persoonlijke adviezen en tips en zorgen daarbij voor een optimale sfeer. Daarnaast houden ze je voortgang nauwkeurig bij, waardoor je precies weet waar je nog aan moet werken om te slagen voor het rijbewijs. Dus schrijf je in en begin meteen met onze ANWB rijopleiding!