Verkeersschool Wesseldijk

Rijschool Wageningen

Volg je rijopleiding bij rijschool Wageningen van WesseldijkHaal je rijbewijs bij verkeersschool Wesseldijk’s rijschool Wageningen, ga veilig de weg op en ontdek de wereld met je rijbewijs op zak! Als je de 16,5 jaar gepasseerd bent kun je tegenwoordig al beginnen met rijlessen. En als je 17 bent mag je deelnemen aan het examen en kun je, samen met een begeleider, al de weg op! Om je te helpen slagen voor het rijexamen krijg je persoonlijke begeleiding van onze enthousiaste en ervaren instructeurs. Zij weten exact wat je daarvoor moet kunnen en zorgen voor een op maat gemaakte aanpak.

Rijlessen op maat

Na een eerste proefles van ongeveer anderhalf uur krijgt je instructeur een aardig beeld van wat je al kunt. Deze kan je vervolgens adviseren over een voordelig lessenpakket waarin je zelf kunt bepalen hoe snel het allemaal gaat. Daarbij zorgt de rijschool Wageningen van verkeersschool Wesseldijk voor rijlessen in jouw eigen buurt, waardoor je in een vertrouwde omgeving kennis maakt met het autorijden. Bovendien kunnen onze instructeurs je uitstekend leren omgaan met rij- of faalangst als je daar last van hebt. Wel zo fijn, toch?

Rijschool WageningenWat kun je verwachten?

De rijopleiding van Wesseldijk’s rijschool Wageningen omvat het complete programma wat betreft het halen van je rijbewijs. Je ontvangt een instructieboek boordevol nuttige informatie, je kunt gebruik maken van klassikale of online trainingen waarmee je je kunt voorbereiden op het theorie examen, je gaat minimaal een uur de weg op tijdens een rijles en je oefent de bijzondere manoeuvres die je ook op je examen kunt krijgen. Je sluit af met een gratis grip- en slipcursus. Kortom, je wordt geholpen met alle facetten van het autorijden.Schrijf je in en start nu meteen!

“Super fijne rijschool met hele goede begeleiding. Heel veel geleerd en beide keren direct geslaagd (C en CE). Bedankt, Sandy en Bart.”
Marlies
“Super leuke mensen. Snel en voor een goede prijs mijn rijopleiding gevolgd. Zeker aan te raden!”
Freek