Verkeersschool Wesseldijk

Bijscholing rijinstructeur

Iedere rijinstructeur moet in een periode van 5 jaar een vastgesteld aantal theoretische en praktische bijscholingen volgen. In het onderstaande schema ziet u wat voor u geldt. Lees meer over de bijscholing rijinstructeur.

Bijscholingsdagen: bijscholing rijinstructeur

Bij AVR-Wesseldijk kunt u uw bevoegdheidspas geldig houden. We geven regelmatig theoretische WRM-bijscholingdagen. Op verzoek verzorgen we een extra dag bijscholing rijinstructeur, ook op locatie. Ter voorbereiding op de WRM-praktijkbegeleiding geven we praktijklessen die individueel of met een collega gevolgd kunnen worden.
Onze docent zal u goed voorbereiden op het examen praktijkbegeleiding. De docent stuurt u alle documenten die u nodig hebt voor een optimale voorbereiding op de praktijk. U bereidt zich als afgesproken voor op een proefles en onze docent zal de gegeven les beoordelen en samen met u bespreken. U kiest zelf voor het aantal uren dat u wilt volgen en of u dat alleen of met een collega wilt doen. De lessen worden gegeven in blokken van 2 of 3 uren (1 persoon) of 3 of 4 uren (2 personen).

Onze tarieven

Theorie bijscholing:           € 150,-
*vanaf 3 personen             € 140,- p.p.
*vanaf 5 personen             € 130,- p.p.
*vanaf 7 personen             € 120,- p.p.

Praktijkbegeleiding:         € 50,- (p.p. per uur, bij 1 persoon) of € 35,- (p.p. per uur, bij 2 personen)

Reserveer als groep een gehele cursusdag voor € 1500,-!

Locaties bijscholing rijinstructeur

De opleidingen bijscholing rijinstructeur worden gegeven op onze opleidingslocaties in Nijmegen, Arnhem en Tiel, maar kunnen ook gegeven worden op locatie (vraag naar de voorwaarden).

“Super fijne rijschool met hele goede begeleiding. Heel veel geleerd en beide keren direct geslaagd (C en CE). Bedankt, Sandy en Bart.”
Marlies
“Vandaag in één keer geslaagd voor C. Dankzij ontzettend gemotiveerde instructeurs, Sandy en Jeroen. De rijschool is begaan en geeft juist die motivatie die zo goed werkt. Helemaal top!”
Arjan