Iedere rijinstructeur moet in een periode van 5 jaar een vastgesteld aantal theoretische en praktische bijscholingen volgen. In het onderstaande schema ziet u wat voor u geldt. Lees meer over de bijscholing rijinstructeur.

Bijscholingsdagen: bijscholing rijinstructeur

Bij AVR-Wesseldijk kunt u uw bevoegdheidspas geldig houden. We geven regelmatig theoretische WRM-bijscholingdagen. Op verzoek verzorgen we een extra dag bijscholing rijinstructeur, ook op locatie. Ter voorbereiding op de WRM-praktijkbegeleiding geven we praktijklessen die individueel of met een collega gevolgd kunnen worden.
Onze docent zal u goed voorbereiden op het examen praktijkbegeleiding. De docent stuurt u alle documenten die u nodig hebt voor een optimale voorbereiding op de praktijk. U bereidt zich als afgesproken voor op een proefles en onze docent zal de gegeven les beoordelen en samen met u bespreken. U kiest zelf voor het aantal uren dat u wilt volgen en of u dat alleen of met een collega wilt doen. De lessen worden gegeven in blokken van 2 of 3 uren (1 persoon) of 3 of 4 uren (2 personen).

Onze tarieven

Theorie bijscholing:           € 150,-
*vanaf 3 personen             € 140,- p.p.
*vanaf 5 personen             € 130,- p.p.
*vanaf 7 personen             € 120,- p.p.

Praktijkbegeleiding:         € 50,- (p.p. per uur, bij 1 persoon) of € 35,- (p.p. per uur, bij 2 personen)

Reserveer als groep een gehele cursusdag voor € 1500,-!

Locaties bijscholing rijinstructeur

De opleidingen bijscholing rijinstructeur worden gegeven op onze opleidingslocaties in Nijmegen, Arnhem en Tiel, maar kunnen ook gegeven worden op locatie (vraag naar de voorwaarden).