Verkeersschool Wesseldijk

C1 rijbewijs halen

C1 rijbewijs halen bij Verkeersschool Wesseldijk

Voor het besturen van een lichte vrachtwagen of een grote camper heb je een C1 rijbewijs (ook wel camperrijbewijs genoemd) nodig. Bij Verkeersschool Wesseldijk volg je razendsnel de opleiding voor het C1 rijbewijs, dat vervolgens vijf jaar geldig blijft.

C1 rijbewijs halenWat is het C1 rijbewijs?
Het C1 rijbewijs is een rijbewijs dat aangeeft dat je bevoegd bent om voertuigen tot 7.500 kilogram te besturen. Met dat rijbewijs op zak kun je dus op pad met een grote camper of een kleine vrachtwagen. Het C1 rijbewijs biedt dus de mogelijkheid om met aanzienlijke zwaardere voertuigen de weg op te gaan dan met het reguliere B-rijbewijs.

Bekijk hier de prijzen

Voorwaarden C1 rijbewijs halen
Om het C1 rijbewijs te halen, moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Het traject dat je vervolgens moet afleggen, bestaat uit theorie en praktijk. Ook heb je voor het C1 rijbewijs halen een verklaring van geschiktheid van het CBR nodig. Daarvoor moet je bij die instantie een gezondheidsverklaring aanvragen. Omdat dit een paar maanden kan duren, is het verstandig deze aanvraag zo snel mogelijk te doen.

Theorie en praktijk
Met een gezondheidsverklaring op zak, kun je echt aan de slag voor je C1 rijbewijs. Na een theorie-examen, ga je vervolgens de weg op voor vrachtwagenrijlessen. Je leert niet alleen rijden en inzicht te verkrijgen, maar we oefenen ook naast de vrachtwagen. Laden, lossen en voertuigkennis zijn namelijk ook onderdeel van de examens. Alles om jou zo snel mogelijk te helpen aan je C1 rijbewijs!

C1 rijbewijs halen op deze locaties
Voor de opleiding voor je C1 rijbewijs kun je terecht bij onze vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Tiel, Ede, Deventer en Apeldoorn. Voor al deze vestigingen geldt dat je te maken krijgt met professionele instructeurs die je door het hele proces zullen leiden en een hoog slagingspercentage kunnen overleggen. Wil je dus snel je C1 rijbewijs halen? Schrijf je dan direct in bij Verkeersschool Wesseldijk!

 

“Vandaag in één keer geslaagd voor C. Dankzij ontzettend gemotiveerde instructeurs, Sandy en Jeroen. De rijschool is begaan en geeft juist die motivatie die zo goed werkt. Helemaal top!”
Arjan
“Super leuke mensen. Snel en voor een goede prijs mijn rijopleiding gevolgd. Zeker aan te raden!”
Freek