Verkeersschool Wesseldijk

ADR Basis + klasse 1 & 7 + Tank verlengen

Het ADR-certificaat Basis +klasse 1 & 7 + Tank is verplicht voor chauffeurs die tank- en batterijwagens met een inhoud van meer dan 1000 liter besturen. Iedere vijf jaar moet het certificaat worden verlengd. Met deze cursus verleng je je ADR-certificaat.

Met deze opfriscursus ben je in korte tijd helemaal bij rondom veranderingen in wet- en regelgeving. Na verlening is je certificaat weer vijf jaar geldig.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust

Vraag meer informatie aan
Code 95 nascholing cursus opleidingen

Meer informatie over

Voor wie is de cursus?

Deze opfriscursus is voor iedere chauffeurs met een geldig ADR-certificaat Basis + Tank.

Zo ziet de cursus eruit.

Je krijgt een volledige een update van de veranderingen van wet- en regelgeving tijdens de afgelopen vijf jaar. Bij een voldoende beoordeling van het examen, wordt je ADR-certificaat Basis + Tank verlengd. Daarmee ben je weer vakbekwaam om gevaarlijke stoffen over de weg te mogen vervoeren. Bij verlenging is het nieuwe certificaat geldig vanaf de vervaldatum van het oude certificaat.

Waar wordt de cursus gegeven?

Deze cursus kun je zowel op onze vestiging in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede volgen. Liever incompany? Dat kan. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat kost de cursus?

Deze cursus kost €725,- (exclusief subsidies). Dit bedrag is exclusief 21% btw en vrijgesteld van btw voor particulieren en niet btw-plichtige bedrijven.

Code 95.

Wil je deze cursus laten meetellen voor de nascholing Code 95? Dat kan. Deze cursus telt voor veertien uur theorie in de Code 95 nascholing. De kosten voor het aan- en afmelden Code 95 zijn € 20 per dag.

Btw-vrijstelling.

Bedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds krijgen een stimuleringspremie op de cursusprijs. Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Dat scheelt ruim een vijfde van de totale kosten.

“Vandaag in één keer geslaagd voor C. Dankzij ontzettend gemotiveerde instructeurs, Sandy en Jeroen. De rijschool is begaan en geeft juist die motivatie die zo goed werkt. Helemaal top!”
Arjan
“Super leuke mensen. Snel en voor een goede prijs mijn rijopleiding gevolgd. Zeker aan te raden!”
Freek