Aanbieding

Proefles auto

  • 90 minuten
Bij boeken opleiding is de proefles gratis!
€ 35,-

Aanbieding

Pakket 20 lessen

  • 20 lessen a 60 min
  • Praktijkexamen
  • Evt herexamen
€ 1149,-

Aanbieding

Pakket 30 lessen

  • 30 lessen a 60 min
  • Praktijkexamen
  • Evt herexamen
€ 1599,-

Het automaat rijbewijs haal je bij ANWB-rijschool Wesseldijk

Steeds meer mensen rijden in een auto die uitgerust is met een automatische transmissie, in de volksmond ‘automaat rijbewijs’. Wist je dat maar liefst 90 procent van de auto’s in de Verenigde Staten voorzien is van een automatische versnellingsbak? De voordelen van een automaat zijn dat het rijbewijs gemakkelijker te halen is dan rijbewijs B voor de handgeschakelde auto, mensen met een lichamelijke beperking vaak op deze manier ook aan het autoverkeer kunnen deelnemen en je met een automatische versnellingsbak meer ontspannen rijdt. Je mag dan weliswaar niet met een handgeschakelde auto rijden, maar hebt wel dezelfde mogelijkheden zoals het aankoppelen van een aanhanger. Wil je je rijbewijs B automaat halen? Dan zit je met Verkeersschool Wesseldijk op de juiste weg!

Voor wie is het automaat rijbewijs

Voor iedereen die automaat rijbewijs B wil halen en ouder is dan 16,5 jaar.

Wat is het automaat rijbewijs

Theorie
Hier geldt hetzelfde als voor de mensen die rijbewijs B willen halen. Je hebt de mogelijkheid om zowel klassikaal als online voor het theorie-examen te leren. Voor klassikale opleidingen hoef je niet ver weg als je in Gelderland woont. We hebben namelijk vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede.

Praktijk
We komen je thuis ophalen voor je rijles met de automaat. Omdat Verkeersschool Wesseldijk een ANWB-rijschool is, hebben we de mogelijkheden om je van alle gemakken te voorzien, te denken aan: proefles, persoonlijk lesadvies, praktijkinstructieboek, vorderingssysteem, tussentijdse evaluatie, examengarantie, lesgeldgarantie en een afsluiting met grip- en slipcursus. Bovendien kun je meteen gaan oefenen, want we hebben geen wachttijd.

Instructeurs

Je hoort vaak dat mensen klagen over hun rijinstructeur. En dat ze daardoor onzeker in de auto zitten of met tegenzin weer gaan lessen. Als ANWB Rijopleiding, moeten onze instructeurs voldoen aan strenge eisen. En terecht. Samen met jouw instructeur stippel jij immers jouw route uit naar het succesvol behalen van jouw rijbewijs voor de automaat!

Vragen

Heb je vragen over het automaat rijbewijs? Heb je vragen? Bel gerust onze klantenservice: 024 377 0666