Verkeersschool Wesseldijk

Opleiding automaatrijbewijs volg je bij Wesseldijk

4 automaat voertuigen, 57 instructeurs

Wil jij de opleiding voor automaatrijbewijs B volgen en zoek je een goede rijschool voor jouw autorijlessen? ANWB rijschool Wesseldijk helpt je helemaal. Je kunt terecht in Nijmegen, Arnhem, Tiel, Ede, Deventer en Apeldoorn.

Ook als je later een camper of vrachtwagen wil besturen, heb je rijbewijs B nodig om rijexamen voor andere rijbewijzen te doen.

Gratis proefles

EEN BROEK PAS JE OOK VOOR JE ‘M KOOPT.

Proefles aanvragen
Automaat rijles rijschool

Meer informatie over

Rijlessen bij Wesseldijk.

We halen je thuis op voor je rijles en gaan de weg op. De lessen worden stap voor stap opgebouwd en hebben een logische volgorde. In je eigen tempo bouw je dit op. Omdat Verkeersschool Wesseldijk een ANWB rijschool is, voorzien we je van alle gemakken: proefles, eigen online klantenpagina, persoonlijk lesadvies, praktijkinstructieboek, vorderingssysteem, tussentijdse evaluatie, examengarantie, lesgeldgarantie en een afsluiting met grip- en slipcursus.

Ook goed om te weten: wij hebben geen wachtlijst. Je kunt bij ons terecht als je 16,5 jaar of ouder bent.

Theorielessen.

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom kun je bij ons zowel klassikaal als online leren voor het theorie-examen. Ook kun je klassikale examentraining volgen, met aansluitend het examen. Voor klassikale opleidingen hoef je niet ver weg als je in Gelderland woont. We hebben namelijk vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede.

Tijdens het examen krijg je 25 vragen op het gebied van gevaarherkenning. Hiervan moet je er 13 goed hebben. Daarnaast krijg je 40 vragen over verkeersregels en jouw verkeersinzicht. Bij 35 goede antwoorden ben je geslaagd!

Onze instructeurs.

Je hoort vaak dat mensen ontevreden zijn over hun rijinstructeur. Daardoor zitten ze onzeker in de auto of lessen met tegenzin. Zonde! Omdat wij een ANWB rijopleiding zijn, moeten onze instructeurs voldoen aan strenge eisen. Wij verzekeren je dat al onze instructeurs gecertificeerd zijn en minimaal twee jaar ervaring hebben. Ze maken gebruik van effectieve leerstijlen en zijn opgeleid in lesgeven aan leerlingen met faalangst.

Met faalangst de opleiding automaatrijbewijs volgen.

De angst om te mislukken wanneer je een prestatie moet leveren; dat is faalangst. Vaak gaat het om een situatie waarin je wordt beoordeeld op kennis of handelen.

Veel mensen hebben last van stress of zenuwen. Soms al tijdens de lessen, maar vaker tijdens het examen. Bij Verkeersschool Wesseldijk maken de instructeurs gebruik van effectieve leerstijlen. Ze zijn opgeleid in lesgeven aan leerlingen met faalangst.

Lees verder.

Rijlessen met een beperking

Met een beperking is rijles en examen doen net even anders. Dat geldt voor zowel het reguliere rijbewijs B als het automaatrijbewijs B. Onze instructeurs zijn getraind om mensen met een beperking te begeleiden. Het maakt niet uit of dit gaat om bijvoorbeeld ADHD, ADD of een lichamelijke beperking. Wat wel van belang is, is dat onze instructeurs vooraf een beeld hebben van de leerling, zodat zij de beste begeleiding kunnen bieden.

Bij lichamelijke invaliditeit bieden we speciale auto’s die zijn afgestemd op jouw mogelijkheden. Is er sprake van een beperking als autisme, ADHD, ADD, PDD-NOS en syndroom van Asperger? Dan is vaak speciale begeleiding gewenst.

Lees verder.

Brons

Get started
 • 20 uur rijles a 60 minuten
 • Praktijkexamen
 • Praktijkbegeleidingsboek
 • Na boeken intest gratis

Zilver

Get going
 • 30 uur rijles a 60 minuten
 • Theorie-examen
 • Trefzeker Theoriemiddelen
 • Praktijkexamen
 • Praktijkbegeleidingsboek
 • Na boeken intest gratis

Goud

Just to be sure
 • 40 uur rijles a 60 minuten
 • Theorie-examen
 • Trefzeker theorieleermiddelen
 • Praktijkexamen
 • Praktijkbegeleidingsboek
 • Na boeken intest gratis
 • 1e herexamen gratis

WAAROM KIES JE VOOR VERKEERSSCHOOL WESSELIJK?

Keuze zat, wanneer je een rijschool zoekt. Maar wat onderscheidt ons nou van de rest? Om te beginnen zijn we een ANWB-rijschool. Ofwel: een rijschool die op alle fronten hoogwaardige kwaliteit garandeert. Bovendien begrijpen we wat onze klanten willen: snel, voordelig en zonder gedoe de opleiding voor het rijbewijs volgen. We hebben daarom een voordelige en praktische pakketten samengesteld waarmee je vlot en succesvol je rijopleiding kunt volgen.

“Er was geen wachtlijst, dus ik kon gelijk terecht voor mijn eerste rijles.”
Julia
“Super leuke mensen. Snel en voor een goede prijs mijn rijopleiding gevolgd. Zeker aan te raden!”
Freek