Het brommerrijbewijs / scooterrijbewijs halen op een Vespa met 96 tot 100% slagingskans!

Wil je binnenkort een scooter kopen of heb je al een brommer, mag je er nog niet op rijden en wil je je scooter rijbewijs halen? Je kunt bij ANWB Rijschool Wesseldijk al in één dag jouw brommerrijbewijs halen en ook nog op een splinternieuwe Vespa scooter. Als je op je eigen tempo je scooterrijbewijs wilt halen is dit uiteraard ook mogelijk. Verkeersschool Wesseldijk verzorgt deze opleiding in de plaatsen Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede. Ga direct je scooter rijbewijs halen bij Verkeersschool Wesseldijk.

Voor wie is het scooter rijbewijs halen

Evenals de minimumleeftijd voor het behalen van je autorijbewijs is verlaagd, is de minimumleeftijd voor het aanvragen van het theorie-examen voor het bromfietsrijbewijs lager geworden. Je kunt vanaf 15,5 jaar je theorie-examen voor de bromfiets aanvragen. De minimale leeftijd om je praktijkexamen af te leggen, blijft zestien jaar.

Wat is het scooter rijbewijs halen

Theorie
Om het brommerrijbewijs te halen, dien je eerst het theoriecertificaat AM in je bezit te hebben. Je kunt klassikaal oefenen op een van onze locaties in Nijmegen, Arnhem, Tiel of Ede. Uiteraard is het ook mogelijk om thuis te studeren met een theorieboek (met handige cd-rom), zodat je goed voorbereid het examen kunt afleggen. Het examen bestaat uit vijftig vragen. Heb je er 44 goed, dan ben je geslaagd.

Praktijk
Uiteraard zijn praktijklessen nodig om jou voor te bereiden op het nieuwe praktijkexamen. De verkeersregels zijn namelijk erg belangrijk, wanneer je met je brommer aan het verkeer deelneemt. Het aantal lessen is onder meer afhankelijk van jouw rijvaardigheid, kennis over de bromfiets, leersnelheid en verkeersinzicht. Volgens de overheid zijn gemiddeld vier rijlessen voldoende om het bromfietsrijbewijs AM te halen.

scooter rijbewijs vespa rijles

Waarom Verkeersschool Wesseldijk?

  • Je kunt al in één dag jouw scooterrijbewijs halen met de eendaagse opleiding*!
  • Er is de mogelijkheid om in je eigen tempo losse lessen te nemen.
  • We bieden gegarandeerd de beste kwaliteit.
  • We hebben uitsluitend goed opgeleide en enthousiaste instructeurs.
  • Theorietraining is mogelijk.
  • We bieden een voordelig totaalpakket.
  • We zijn in heel Gelderland actief.

* Mits al in bezit van het theoriecertificaat AM.

Meer informatie en de lesprijzen zijn te vinden op de ANWB-pagina.
Aanmelden kan hier. Kies voor Nijmegen, Arnhem, Tiel of Ede en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen

Heb je vragen over het scooter rijbewijs halen? Wil je meer weten? Bel gerust onze klantenservice: 024 377 0666

4 uren les à 60 minuten + praktijkexamen + theoriecursus + theorie-examen € 349,-. De praktijkopleiding kan al in één dag!