Je brommerrijbewijs haal je bij Wesseldijk

8 VESPA'S, 6 INSTRUCTEURS

Binnen één dag je scooterrijbewijs halen? Bij ANWB verkeersschool Wesseldijk heb je in een middag dat rijbewijs op zak.

Wij zijn de grootste rijschool in de regio en bieden ANWB-garantie: lage tarieven, hoge kwaliteit. Ons slagingspercentage is dan ook het beste in de hele regio: maar liefst 98%! Schrijf je nu in voor scooterrijlessen bij verkeersschool Wesseldijk in Arnhem, Nijmegen Tiel of Ede.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust.

Vraag meer informatie aan
Scooterrijbewijs halen

Meer informatie over

Waarom Wesseldijk?

Ben je (bijna) 16 of misschien al in het gelukkige bezit van een scooter of brommer? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk je scooter rijbewijs halen. Rijscholen genoeg in jouw omgeving, daar zal het niet aan liggen. Maar als je er écht zeker van wilt zijn dat je binnen een dag je rijbewijs haalt, dan moet je kiezen voor een rijschool die zijn beloftes waarmaakt. ANWB Verkeersschool Wesseldijk kan je verzekeren dat je dat rijbewijs binnen een middag op zak hebt. Wij zijn de grootste rijschool in de regio en dat is niet voor niets. Wij bieden namelijk ANWB-garantie. Dat wil zeggen: lage tarieven, hoge kwaliteit. Ons slagingspercentage is dan ook het beste in de hele regio: maar liefst 98%!

Eerst theorie-examen.

Om praktijkexamen voor scooter te kunnen doen, moet je eerst je theoriecertificaat AM halen. Wij kunnen je daarbij helpen, met zowel lesmateriaal als klassikale ondersteuning. We verzorgen theorietrainingen op één van onze locaties in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede. Je kunt natuurlijk ook zelf studeren met behulp van ons ANWB-theorieboek. Het theorie-examen bestaat uit vijftig vragen. Heb je er 44 of meer goed, dan ben je geslaagd.

Bekijk onze cursusdata maar eens voor de eerstvolgende training.

Praktijklessen bij Wesseldijk.

Je eerste scooterrijles bij Verkeersschool Wesseldijk begint meteen op een nagelnieuwe Vespa. We leren je alle ins en outs van het rijden met een scooter en hoe je je als brommerbestuurder op de weg moet gedragen. De hoeveelheid lessen die je nodig hebt hangt af van je rijvaardigheid, leersnelheid en verkeersinzicht. De overheid adviseert ongeveer vier lesuren. De meesten behalen bij ons ook werkelijk binnen die tijd hun rijbewijs.

Al onze enthousiaste instructeurs zijn goed opgeleid. Kies zelf waar je les wilt bij jou in de buurt: rondom Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede

Praktijkexamen.

Heb je je theorie AM gehaald en genoeg praktijklessen gehad? Dan mag je het praktijkexamen afleggen. Voertuigbeheersing, verkeersveiligheid, rijvaardigheid en inzicht zijn belangrijke toetspunten. Wanneer je die allemaal voldoende beheerst, ben je geslaagd.

Alle onderdelen behaald? Gefeliciteerd! Het CBR geeft je een verklaring van rijvaardigheid waarmee je je rijbewijs kunt gaan aanvragen bij je gemeente. Deze verklaring is drie jaar geldig.

Brons

DIY
  • Boek + online leermiddelen
  • Theoriecursus
  • Theorie examen

Zilver

Enkel praktijk
  • 4uur praktijkles
  • Praktijkexamen

Goud

Compleet
  • 4 uur praktijkles
  • Praktijkexamen
  • Theorieopleiding
  • Theorieboek
  • Theorie-examen

SCHRIJF JE NU IN OM JE SCOOTER RIJBEWIJS TE HALEN

Wil jij ook binnen een dag je brommer- of scooterrijbewijs halen? Meld je dan gelijk aan. Liever eerst meer weten over onze scooterrijlessen? Bel gerust onze klantenservice: 024 377 0666, of bekijk de info op de pagina van de ANWB. Wacht niet te lang met beslissen, want we hebben nu mooie aanbiedingen!

“Ik heb bij Wesseldijk mijn C en CE rijbewijs gehaald. Goede begeleiding en goed materiaal om mee te rijden!”
Thijs
“Zojuist mijn motorrijbewijs gehaald. Bedankt Sam, voor je geduld en goede lessen.”
Gosina