Verkeersschool Wesseldijk

Scooterrijbewijs halen

Snel je scooterrijbewijs halen bij Verkeerschool Wesseldijk

Wil je snel en eenvoudig je brommer- of scooterrijbewijs halen? Dan ben je bij ons aan het juist adres. Bij ANWB verkeersschool Wesseldijk volg je al binnen één dag je scooteropleiding en heb je daarna snel een scooterrijbewijs op zak. Zo ben je snel op weg naar ultieme vrijheid op twee wielen. Kiezen om je opleiding over meerdere dagen te verspreiden kan natuurlijk ook.

Hoogste slagingspercentage
Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden door het hele proces, van theorie tot praktijk. Ons slagingspercentage is het beste in de hele regio: maar liefst 98%! Wil je dus zeker weten je scooterrijbewijs halen? Schrijf je dan in voor scooterrijlessen bij verkeersschool Wesseldijk in Nijmegen, Arnhem, Tiel, Ede, Deventer of Apeldoorn.

bekijk hier alle opties

scooterrijbewijs halenTheorie en praktijk
Wil je snel slagen voor het scooterrijbewijs, dan draait het niet alleen om het scooter rijden zelf. Ook de theorie is belangrijk. Voordat je kan beginnen met de rijlessen en dus op weg kunt voor je scooterrijbewijs, heb je het theoriecertificaat nodig. Ook daar zorgen we met onze instructeurs voor. Leer de verkeersregels en bestuurderstechnieken die essentieel zijn voor het veilig besturen van een scooter. Dan is een scooterrijbewijs halen in no-time gelukt en ben je klaar om de weg op te gaan met een kakelvers scooterrijbewijs in je zak.

Waarom Wesseldijk?
Bijna 16 en de wens om met een brommer of scooter de weg op te gaan? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk je scooterrijbewijs halen. Dat kan op heel wat plekken, maar als je er echt zeker van wilt zijn dat je héél snel (zelfs binnen één dag) in het bezit bent van een scooterrijbewijs, dan moet je bij ons zijn. We zijn de grootste rijschool in de regio en bieden ANWB-garantie: lage tarieven, hoge kwaliteit.

Wacht niet langer en zet je eerste stap naar jouw scooteravontuur. Schrijf je vandaag nog in voor onze opleiding en beschik zo snel mogelijk over je scooterrijbewijs!

“Vandaag in één keer geslaagd voor C. Dankzij ontzettend gemotiveerde instructeurs, Sandy en Jeroen. De rijschool is begaan en geeft juist die motivatie die zo goed werkt. Helemaal top!”
Arjan
“Wesseldijk is een top rijschool. In ben in één keer geslaagd voor mijn C rijbewijs.”
Geert