Motorrijles volgen en uw motorrijbewijs halen op een splinternieuwe Yamaha lesmotor in Nijmegen, Arnhem, Tiel of Ede? Meld je nu aan voor een vrijblijvende proefles!

Wil je jouw motorrijbewijs halen? Dan ben je bij Verkeersschool Wesseldijk op de juiste plek voor jouw motorrijlessen. Als ANWB Rijschool kunnen wij jou meerdere voordelen bieden in de volgende plaatsen: Nijmegen, Arnhem, Tiel of Ede.

De voordelen (motorrijbewijs halen)

  • Hoog slagingspercentage.
  • Splinternieuwe Yamaha lesmotoren.
  • Gebruik motorkleding bij prijs inbegrepen.
  • Je bepaalt zelf het aantal lessen per week.
  • Dicht bij huis je motorrijbewijs halen.
  • Je hebt direct zekerheid over het aantal lessen en de kosten van je motorrijbewijs.
  • Het studiemateriaal om je motorrijbewijs te halen is verkrijgbaar aan de balie van de verkeersschool.

motorrijbewijs motorrijschool Nijmegen Arnhem Tiel Ede

Voor wie

Je hebt lichte (categorie A1), middelzware (categorie A2) en zware (categorie A) motors. Vanaf achttien jaar kun je het motorrijbewijs voor categorie A1 halen, vanaf twintig jaar categorie A2. Voor de zware categorie motors geldt: vanaf 22 jaar en twee jaar in het bezit van rijbewijs A2 of vanaf 24 jaar. Voor alle bovengenoemde categorieen word er motorrijles gegeven op splinternieuwe Yamaha ET3 of ET7 lesmotoren, bovenstaande foto is van onze Yamaha ET7 voor de zwaarste categorie.

Wat

Theorie
Voor het behalen van het motorrijbewijs, heb je theoriecertificaat A nodig. Hiervoor kun je op jouw gemak studeren met onze uitgebreide, handzame studieboeken. Het examen leg je af bij het CBR, het theorie-examen kunt u aanvragen via onze klantenservice.

Als je al in het bezit van een geldig rijbewijs B bent, dan kun je het theoriecertificaat A halen tijdens de praktijkopleiding.

Praktijk
Tijdens de motorrijlessen, leren wij je alles op het gebied van voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelneming (AVD). Wanneer je deze onderdelen onder de knie hebt en in het bezit bent van jouw theoriecertificaat, kun je praktijkexamen gaan doen.

Meer informatie over motorrijles en lesprijzen zijn hier te vinden.

Vragen over het motorrijbewijs halen?

Heb je vragen? Bel gerust onze klantenservice: 024 377 0666.