Verkeersschool Wesseldijk

Opleiding aanhangrijbewijs voor de vrachtwagen volg je bij Wesseldijk.

Opleiding voor het CE aanhangwagenrijbewijs voor de vrachtwagen volgen? Dan ben je bij Verkeersschool Wesseldijk aan het goede adres met vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Tiel, Ede, Deventer en Apeldoorn.. Het CE rijbewijs is verplicht als je met de vrachtwagen een aanhanger of oplegger wilt trekken die zwaarder is dan 750 kilo.

De minimumleeftijd is achttien jaar, wanneer je opleiding de CE rijbewijs volgt in combinatie met Code 95. Zonder Code 95 is de minimumleeftijd 21 jaar. Het rijbewijs is vijf jaar geldig.

Proefles voor €140,00

DE ENE CHAUFFEUR IS DE ANDERE NIET.

Proefles aanvragen

Direct proefles boeken - Aanhangwagen

Meer informatie over

Wipkar of trekkeroplegger.

Er zijn twee mogelijkheden om de opleiding ‘rijbewijs CE’ te volgen. Wij hebben namelijk zowel meerdere middenas-aanhangwagen met automaat of handmatige versnellingsbak om mee te lessen als 2 trekkeroplegger combinaties met automatische versnellingsbak. Voor beiden gelden dezelfde normen en eisen op het examen en beide zijn zeer geschikt voor het behalen van het rijbewijs CE.

Medische keuring.

Voor de opleiding CE-rijbewijs is door de CCV een medische keuring verplicht en een ingevuld registratieformulier CBR Gezondheidsklaring. Mocht je meteen na het halen van jouw opleiding voor rijbewijs C doorgaan met de opleiding CE, dan kan het zijn dat jouw keuring van C nog geldig is. Jouw keuring van rijbewijs C blijft één jaar geldig.

Vier locaties.

De opleidingen en examens worden gehouden op onze vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede. De vestiging Nijmegen heeft zelfs een eigen praktijkoproepplaats voor de categorieën: C/C1/D/CE/C1E.

Spoedopleiding.

Niet veel tijd? Bij Verkeersschool Wesseldijk kun je terecht voor een vrachtwagen rijbewijs spoedopleiding in 4 dagen. Vraag naar de voorwaarden.

Tarieven.

Praktijkles CE (60 minuten) € 97,50
Praktijkexamen (inclusief aanvraag en examenvoertuig) € 470,00

De hierboven genoemde prijzen zijn vrijgesteld van btw voor particulieren en niet BTW plichtige bedrijven.

Baangarantie

Verkeersschool Wesseldijk biedt de opleiding rijbewijs C + CE + code 95 aan met eventuele baangarantie en volledige financiering van rijbewijs C + C/E + Code 95. Vraag bij interesse gerust naar de voorwaarden.

Beroeps

Zijn jouw beroepschauffeurs in het bezit van een rijbewijs C met Code 95? Dan kunnen zij na het benodigd aantal rijlessen praktijkexamen doen voor het rijbewijs E achter C. Dit geldt ook voor chauffeurs die minimaal 21 jaar zijn en nog geen Code 95 op hun rijbewijs hebben staan.

Brons

Wonderboy
  • 10 uur praktijk
  • Examen

Zilver

Lekker vlot
  • 15 uur praktijk
  • Examen

Goud

Take it easy
  • 25 uur praktijk
  • Examen

SUBSIDIE EN BTW-VRIJSTELLING

Bedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds krijgen maar liefst 35 procent stimuleringspremie op de cursus CE. In dat geval heb je (of heeft jouw medewerker) recht op € 70, – subsidie per uur (maximum is 25 uren). Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Dat scheelt je ruim een vijfde van de totale kosten!

“Er was geen wachtlijst, dus ik kon gelijk terecht voor mijn eerste rijles.”
Julia
“Super leuke mensen. Snel en voor een goede prijs mijn rijopleiding gevolgd. Zeker aan te raden!”
Freek