Aanbieding

Proefles Rijbewijs CE

  •  120 minuten
  •  inclusief offerte op maat
€ 130,-

Aanbieding

Rijbewijs CE Pakket 1

  • 10 uur praktijk
  •  examen
€ 1075,-

Aanbieding

Rijbewijs CE Pakket 2

  • 15 uur praktijk
  •  examen
€ 1425,-

Aanbieding

Rijbewijs CE Pakket 3

  • 25 uur praktijk
  •  examen
€ 2145,-

Rijbewijs CE halen?

Wil jij je rijbewijs ce halen? Wil je met een vrachtwagen een aanhanger of oplegger trekken met een toegestane maximummassa van meer dan 750 kilo? Dan is rijbewijs CE verplicht. Wil je het aanhanger- of trekkeropleggerrijbewijs CE halen? Dan ben je bij Verkeersschool Wesseldijk aan het goede adres met vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede.

Voor deze opleiding geldt een leeftijd van minimaal achttien jaar. Deze leeftijd geldt alleen als het CE rijbewijs is gehaald in combinatie met Code 95. Zonder Code 95 is de minimumleeftijd voor dit rijbewijs 21 jaar. De geldigheidsduur van dit rijbewijs is vijf jaar.

Voor het doen van deze opleiding hoef je geen theorie-examen meer af te leggen. Je hoeft alleen maar een praktijkexamen te doen.

Wipcar of trekkeroplegger met automatische versnellingsbak?

rijbewijs ce halen wipcar

Er zijn twee mogelijkheden om deze opleiding ”rijbewijs ce halen” te volgen. Wij hebben namelijk zowel een middenas-aanhangwagen om mee te lessen als een trekkeropleggerautomaat. Voor beide gelden dezelfde normen en eisen op het examen en beide zijn zeer geschikt voor het behalen van het rijbewijs CE.

trekker oplegger rijbewijs C vrachtwagen grootl

 

Medische keuring voor het rijbewijs ce halen

Voor het CE-rijbewijs is door de CCV een medische keuring verplicht en een ingevuld registratieformulier CBR Eigen Verklaring. Mocht je meteen na het halen van jouw rijbewijs C doorgaan met de opleiding CE, dan kan het zijn dat jouw keuring van C nog geldig is. Jouw keuring van rijbewijs C blijft één jaar geldig.

Spoedopleiding rijbewijs ce halen

U kunt bij Verkeersschool Wesseldijk ook terecht voor een vrachtwagen rijbewijs spoedopleiding dit kan al in 4 dagen.
Vraag naar  de voorwaarden.

Baangarantie + volledige financiering

Verkeersschool Wesseldijk biedt de opleiding rijbewijs C + CE + code 95 aan met eventuele baangarantie en volledige financiering van rijbewijs C + C/E + Code 95. Mocht u hier interesse in hebben kunt u vragen naar de voorwaarden.

Beroepschauffeur

Zijn jouw beroepschauffeurs in het bezit van een rijbewijs C met Code 95? Dan kunnen zij na het benodigd aantal rijlessen praktijkexamen doen voor het rijbewijs E achter C. Dit geldt ook voor chauffeurs die minimaal 21 jaar zijn en nog geen Code 95 op hun rijbewijs hebben staan.

Locatie rijbewijs ce halen

De opleidingen en examens worden gehouden op onze vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede. De vestiging Nijmegen heeft zelfs een eigen praktijkoproepplaats voor de categorieën: C/C1/D/CE/C1E.

Subsidie en btw-vrijstelling

Bedrijven die bijdragen aan het SOOB-scholingsfonds krijgen maar liefst 35 procent stimuleringspremie op de cursus CE. In dat geval heb je (of heeft jouw medewerker) recht op € 70, – subsidie per uur (maximum is 25 uren).
Ben je particulier en wil je deze vakopleiding volgen? Dan bieden wij deze aan zonder btw. Dat scheelt je ruim een vijfde van de totale kosten!

Tarievenoverzicht

Praktijkles CE (60 min.)€ 72,-
Praktijkexamen (incl. aanvraag en examenvoertuig)€ 395,-

De hierboven genoemde prijzen zijn vrijgesteld van btw voor particulieren en niet BTW plichtige bedrijven.

Vragen

Hebt u vragen? Onze klantenservice helpt u graag: 024 377 0666