Je theorie voor je rijbewijs haal je bij Wesseldijk

Theoriecursus van één dag

Als je je autorijbewijs (B) wilt halen, is het theorie-examen verplicht. Wil je zo goed als zeker zijn dat je in één keer slaagt voor je theorie-examen? En wil het het zo snel mogelijk achter de rug hebben? Volg dan onze ééndaagse theoriecursus. 

Elke maand kun je aansluiten bij een theoriecursus auto (B). De cursustrainingen worden op dezelfde manier gehouden als het werkelijke theorie-examen bij het CBR.

Wil je meer weten?

Vraag het ons gerust.

vraag meer informatie aan
verkeerseducatie code 95

Meer informatie over

Voor wie.

Als je je autorijbewijs (B) wilt halen, is het theorie-examen verplicht. Bij Verkeersschool Wesseldijk ben je er voor 90% zeker van dat je in één keer slaagt voor je theorie-examen? Dus wel je zo min mogelijk kans op zakken en het zo snel mogelijk achter de rug hebben? Volg dan onze ééndaagse theoriecursus.

Zo ziet de cursus eruit.

Elke tweede zaterdag van de maand geeft een gespecialiseerde instructeur theorieles. Tijdens deze cursus worden de vragen van het theorie-examen behandeld en wordt er dieper op de regelgeving ingegaan.

  • Een complete theorieopleiding in een van onze verkeerstheoriecentra
  • ‘Wijs op weg’-applicatie voor mobiele telefoon, tablet of computer
  • Snelle en complete cursus
  • Geen zelfstandige, maar gezamenlijke studie die motiverend werkt
  • Tijdbesparing
  • Inclusief theorieboek
  • Je hoeft zelf geen examen te regelen
  • Examendatum in overleg

Bij annulering van de theoriecursus auto of het examen, heb je geen recht op terugbetaling. Op de dag van het examen moet je zestien jaar oud zijn en een geldig wettelijk toegestaan identiteitsbewijs tonen.

Waar wordt de theoriecursus gegeven?

Elke maand kun je aansluiten bij een theoriecursus auto (B) bij onze vestiging in Nijmegen, Arnhem, Tiel of Ede. De cursustrainingen worden op dezelfde manier gehouden als het werkelijke theorie-examen bij het CBR. De cursusdag is van 09.00 tot 16.00 uur.

Wat kost de cursus?

De kosten van deze cursus bedragen € 129,95 (exclusief btw). Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

“Vandaag in één keer geslaagd voor C. Dankzij ontzettend gemotiveerde instructeurs, Sandy en Jeroen. De rijschool is begaan en geeft juist die motivatie die zo goed werkt. Helemaal top!”
Arjan
“Zojuist mijn motorrijbewijs gehaald. Bedankt Sam, voor je geduld en goede lessen.”
Gosina