Verkeersschool Wesseldijk

Theorie vrachtwagen rijbewijs C1

Het examentraject voor C1 bestaat uit theorie en praktijk. Het theoriegedeelte bestaat (vanaf 1 juli 2022) uit één examen. Lees hieronder alles wat je daarover moet weten.

Rijbewijs en Vakbekwaamheid module 1-C1 (RVM1-C1)

De theorie-opleiding voor het rijbewijs C bestaat uit de module RVM1-C1. Deze module is voor als je rijbewijs C1 zonder code 95 willen behalen. In het examen krijg je vragen over.

  • Verkeer
  • Techniek
  • Lading
  • Wetgeving (Administratie)

Examen en eisen theorie vrachtwagen rijbewijs C1

Het theorie-examen duurt 80 minuten en bestaat uit 65 vragen. Om examen te kunnen doen, moet je minimaal 17 jaar oud zijn. Heb je het examen met succes afgerond, dan kun je door naar het praktijkexamen.
lees meer: C1 rijbewijs halen

Theorie vrachtwagen C1 met Code 95

Ga je het rijbewijs C1 voor werk gebruiken, bijvoorbeeld als beroepschauffeur, dan heb je code 95 nodig. Het theoriegedeelte van de opleiding is hetzelfde als die van het rijbewijs C. Voor zowel het C als C1 vrachtwagenrijbewijs met code 95 bestaat het theorie-examen uit twee onderdelen:

Ook voor theorie rijbewijs C

Ga je met een motorvoertuig van meer dan 3.500 kg op pad? Dan heb je een vrachtwagenrijbewijs C nodig. Het examentraject voor het rijbewijs C bestaat uit theorie en praktijk. Op deze pagina lees je daar meer over.

Theorietraining

Verkeersschool Wesseldijk ondersteunt je bij je theorie op de manier die het beste bij jou past. Zo bieden we bijvoorbeeld klassikale theorietraining (bekijk maar eens onze cursusdata). Maar je kunt ook op eigen gelegenheid studeren met ons lesmateriaal. Wanneer je je theorie-examens hebt behaald, heb je nog twee jaar om je praktijkexamens te doen. De uitslag van het theorie-examen is namelijk twee jaar geldig.

 

 

Starten met C1 theorie vrachtwagen?

natuurlijk bij Wesseldijk

Informatie aanvragen
“Super leuke mensen. Snel en voor een goede prijs mijn rijopleiding gevolgd. Zeker aan te raden!”
Freek
“Wesseldijk is een top rijschool. In ben in één keer geslaagd voor mijn C rijbewijs.”
Geert