Veilig en vertrouwd: rijschool Bemmel van Wesseldijk

Maak gebruik van relaxte, ervaren instructeurs en een hoog slagingspercentage bij de verkeersschool Wesseldijk’s rijschool Bemmel! Als je eindelijk oud genoeg bent, kun je natuurlijk niet wachten met het halen van je rijbewijs. Je kunt tegenwoordig al beginnen met lessen wanneer je 16,5 jaar bent, deelnemen aan het examen na je 17e en daarna -hetzij onder begeleiding- al de weg op! Bij rijschool Bemmel van verkeersschool Wesseldijk stomen we je snel klaar voor je rijbewijs en hebben we een hoog slagingspercentage, zodat je bijna altijd wel in één of twee keer slaagt. Hoe we dat doen? Dat lees je hieronder.

Lessen in een bekende buurt

Voor de rijlessen van ongeveer een uurtje halen we je thuis op (en zetten je natuurlijk ook weer thuis af!) en rijden we in een voor jou bekende omgeving. Door in zo’n vertrouwde buurt rijlessen te volgen leer je snel alle belangrijke verkeerssituaties op je duimpje kennen en kun je al snel met een zelfverzekerd en veilig gevoel de weg op. Maar gaat het je toch te snel? Dan schakelen we gewoon een tandje terug. En kun je meer aan? Dan schakelen we een tandje bij. Je kunt bij de rijschool Bemmel je eigen tempo bepalen, waardoor je rustig je rijbewijs kunt halen. Wel zo fijn, toch?

Rijschool BemmelVeilig de weg op met onze instructeurs

We beschikken over diverse enthousiaste instructeurs die je graag helpen met het halen van je rijbewijs. Ze zijn gespecialiseerd in het lesgeven aan leerlingen die last hebben van bijvoorbeeld rijangst of faalangst. Onze instructeurs helpen je vakkundig daarmee om te gaan, zodat je altijd met zelfvertrouwen de weg op kunt. Schrijf je dus direct in bestel een proefles om te zien waar jij al toe in staat bent!