Heftruckcertificaat verlengen?

De vorkheftruck is een veelgebruikt transportmiddel in de logistieke sector. Het is dan ook van groot belang dat mensen die regelmatig met de vorkheftruck werken, deze zo efficiënt en veilig mogelijk kunnen bedienen. Ook de Arbowet onderstreept dat werknemers degelijk geschoold moeten worden op het gebied van de machines waar ze mee werken. Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk biedt meerdere opleidingen op het gebied van het vakkundig en veilig bedienen van de vorkheftruck. Je vindt onze vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede.

Informatie over je heftruckcertificaat verlengen

Het meest gevraagde heftruckcertificaat bij een werkgever is het vorkheftruck veiligheidscertificaat. Zeer populair bij warehouse-, magazijn- en expeditie medewerkers die regelmatig de vorkheftruck (gaan) bedienen.
Belangrijke onderwerpen die tijdens de opleiding aan bod komen zijn onder meer veiligheid en de omgeving, vorkheftruck en de last (lastzwaartepunt), warehouse-inrichting, pallets, omverpakkingen en etikettering en de soorten vorkheftrucks en voorzetmiddelen.

Ook krijg je de nodige praktijktraining op het gebied van rijklaarcontrole, besturing en gebruik van de vorkheftruck, laden en lossen, stuurtechnieken, stelling rijden en efficiënt en schadevrij werken.
Bij deze tweedaagse cursus ontvang je na het afleggen van een theorie- en praktijkexamen het CCV-heftruckcertificaat. Als je al ervaring hebt op de heftruck, kan dit CCV-certificaat eventueel ook al in één dag behaald worden.

Diverse heftruck opleidingen

Je heftruckcertificaat verlengen of halen? Je kunt behalve het heftruck veiligheidscertificaat, ook bij Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk terecht voor de heftruckopleiding Veilig werken met de vorkheftruck, Vorkheftruck aanvullende praktijktraining, Vorkheftruck vakbekwaamheid verlenging en Vorkheftruck vakbekwaamheid.

Deze opleiding telt per dag mee voor 7 uren in de Code 95 nascholing voor beroepschauffeurs.

Vanwege de grote vraag naar deze populaire cursus, verzorgen onze vakkundige docenten elke maandag en dinsdag heftruckcursussen in Tiel en elke donderdag en vrijdag in Nijmegen.

Links: